Suka makan sambal belacan? Tapi malas nak tumbuk sambal? Untuk Ruangan INFO NIAGA untuk edisi kali ini, Team THE COOK ingin berkongsi dengan anda semua produk yang istimewa dari jitra,kedah ini. Seperti mana yang anda semua tahu , Sambal belacan bersama ulam-ulaman menjadi pelengkap hidangan. Kalau dahulu lesung batu diperlukan untuk membuat sambal belacan, tetapi kini anda tidak lagi perlu bersusah payah untuk menumbuk cili.
Diilhamkan oleh seorang anak jati Kedah, Team THE COOK berkesempatan menemubual Puan Nor Azzah Bt Ibrahim,44 selaku Ketua Pegawai Eksekutif G-Tra Manufacturing & Trading Sdn Bhd.
“Dalam dunia moden sekarang ramai pengguna mengambil pendekatan ringkas dan mudah dengan membeli makanan siap diproses kerana mereka kesuntukan masa untuk menyediakannya. Malah, penggemar sambal belacan juga ramai tetapi produk yang sudah siap sukar diperoleh”
Jika anda berminat untuk membeli atau menjadi pengedar produk ini sila hubungi Sutera Maya ditalian 03-5566421.
Saturday, January 16, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment